Back Menu

K.F. Skënderbeu - Vendi ku bashkohen Ujqerit

Del ne shitje website dhe faqja e fb e ksskenderbeu.com

Njoftim!
Per shkak te mungeses se kohes per angazhimin me faqen dhe websitin ksskenderbeu.com, jemi te detyruar ti nxjerrim ne shitje! Kusht per bleresin eshte te jete korcar dhe tifoz i skenderbeut, preferohen bleresit te jene ndoshta dhe nga klubi! Faleminderit!

Plugin from the creators ofBrindes :: More at PlulzWordpress Plugins